Velg en side

Velkommen til GAMMA AS.

Beatrix Rednik Deutschländer

Daglig leder

GAMMA tilbyr tannhelsetjenester med kjeveortopedisk behandling (tannregulering).

Barn og ungdom er voksende og utviklende individer med forskjellig utgangspunkt i kjeve- og bittfeil som behandles best til ulike tidspunkter under denne utviklingen. Veksten kan brukes positivt og kan gjøre at behandlingen blir enklere. Det er derfor viktig at barnet henvises til kjeveortopeden så tidlig som mulig. Ofte påbegynnes behandlingen i 13-15-års alder. Hvor ofte barnet kalles inn til kontroll vurderes individuelt. Det er viktig med et nært samarbeid mellom tannhelsetjenesten og foreldre slik at skader på barnets tenner forebygges. Gamma AS tar ansvar og sørger for en sikker og god oppfølging. Tannhelsepersonellet er utdannet i å forebygge sykdommer i tennene og kan gi mye informasjon om hvordan du kan ta vare på ditt barns tenner.

Vi tilbyr

Kjeveortopedi

Tannregulering

Tannbehandling

Rådgiving

Behandling

Behandlingens varighet er avhengig av tannstillingsfeilen, vekst under puberteten og samarbeide med pasienten. Grove tannstillingsfeil kan ta lengre tid, og forutsetter bedre samarbeid. I enkelte tilfeller må behandlingen utføres i to faser, dvs innledende fase og etter noen år avsluttende fase.

Ved første besøk hos oss tar vi en prat for å bli litt kjent. Det gjennomføres en enkel undersøkelse av tennene og vi tar et røntgenbilde (OPG). Et enkelt helseskjema fylles ut. Husk å oppgi personnr (11 siffer). Besøket tar vanligvis ca. 15-20 minutter. Dersom vi blir enige om at pasienten trenger behandling settes det opp en ny time.

Ved neste besøk blir det tatt et nytt røntgenbilde (Ceph)for å analysere veksten og noen fotografier av tennene og ansiktet. Noen ganger er det nødvendig å ta avtrykk av tennene til en gipsmodell. Dette besøket tar vanligvis 30-45 minutter. På grunnlag av innsamlede data setter tannlegen opp en avtale med behandlingsplan og et prisoverslag som dere får tilsendt. Når denne er signert og returnert settes det opp time for oppstart av behandling.

Ansatte

Kariann Manheim

Tannhelsesekretær

Anne-Berit Nymoen Ulvenes

Tannhelsesekretær

Vivi-Ann Tjønnås

Tannhelsesekretær

Beatrix Rednik Deutschländer

Tannlegespesialist

Liviu Deacu

Tannlege

Jeg fikk god oppfølging fra dag én.

Marianne (16)

Flinke tannleger som fikk meg til å slappe av i tannlegestolen.

Erik (17)

Rask og god behandling !

Lise (15)

Åpningstider Bø:

Man-Tir-Torsdag: 08:15-15:30
Telefon: +47 350 60050

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 350 60050
E-post: post@gamma-as.no

Adresse

Bøgata 32, Rindegården
3800 Bø i Telemark