Velkommen

Velkommen til Gamma AS.

Barn og ungdom er voksende og utviklende individer med forskjellig utgangspunkt i kjeve- og bittfeil som behandles best til ulike tidspunkter under denne utviklingen. Veksten kan brukes positivt og kan gjøre at behandlingen blir enklere. Det er derfor viktig at barnet henvises til kjeveortopeden så tidlig som mulig. Ofte påbegynnes behandlingen i 13-15-års alder. Hvor ofte barnet kalles inn til kontroll vurderes individuelt. Det er viktig med et nært samarbeid mellom tannhelsetjenesten og foreldre slik at skader på barnets tenner forebygges. Gamme AS i Bø og Seljord tar ansvar og sørger for en sikker og god oppfølging. Tannhelsepersonellet er utdannet i å forebygge sykdommer i tennene og kan gi mye informasjon om hvordan du kan ta vare på ditt barns tenner.

ansatte_profil

Noen av ansatte i Bø